Sveikas, Vismantai.
Ka, baigiasi Jive'o kanedcija?

Siaip manau pats nepaskrides sitais aitvarais nebeissirinksi. Cesium Access mano turbut bandei?
Jis pasizymi tikslumu skrendant, gan platus veju intervalas ir gan tvirtas. Be to vinas pigesniu is tavo cia paminetu. Taciau jis uzima labai daug vietos, nes nesiardo sonai ir yra siek tiek zemesnio konstrukcinio lygmens. Neturi papildomu standoffu (del to nelabai nori ilgai gulet ant nugaros) ir yoyo stopperiu (as jau uzsidejau). Bridle ilgiu keitimas irgi piloto nuoziura, nera jokiu mazgeliu.
Hypnotist nesu bandes.
E2 mano nuomone labai i triukus pasineshes, bet tikrai nera tvirtas. Juozas gali daugiau papasakot o gal net ir saviski pigiau parduot jei dar to nepadare.
Silver fox netinka stipriam vejui. Yra "ultra light" variacija, todel trapesnis. I kaina neieina stropos ir rankenos. Be yra labai didelis, gan sudetingai perristi bridle'ai. Ir manau kad triukam turetu puikiai pasiduoti.
Kai issirinkau cesiuma teko isbandyt ir e2 su silver fox'u, bet ore csiumas man pasirode stabiliausias ir patiko jo tvirtumas bei paprasta konstrukcija. Ir nors juo esu itin patenkintas siandien ko gero apsisprendimas kryptu i kazkuri kita...